top of page
VÅRA PASS

Cirkelträning
Stationsträning för styrka, uthållighet och koordination på din egen nivå - var och en anpassar träningstakten efter eget behov. Denna pass är perfekt för seniorer som vill hålla sig i.Form.

i.Pump

Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen. i.Pump gör det enkelt för dig att komma igång med styrketräningen och de effektiva övningarna gör att du snabbt märker resultat.

Jumping

Effektiv konditionsträning och fettförbränning på studsmatta. Var med och träna med Loreto!

 

MRL – mage/rumpa/lår
Övningar som stärker mage, rumpa samt låren.

 

Multicross
Intervallbaserad stationsträning för styrka och kondition.

Meditation

Meditation kommer från buddhismen och betyder “att vila utan ansträngning i det som är“. Meditation har funnits i flera tusen år, men har blivit extremt populärt på senare tid – förmodligen för att vi stressar mer och är mindre i kontakt med vårt inre. Meditation handlar om att vara i nuet i en form av både mental och kroppslig avslappning. Det kan verka komplicerat – men det är egentligen väldigt enkelt!

 

Rörlighet/Stretch
Stretch och rörlighet står i fokus och är som balsam för din kropp. De harmoniska rörelserna är lätta att anpassa efter dina egna förutsättningar.

 

Spinning
Cyklar i grupp tillsammans till musik där du själv påverkar ditt motstånd. Effektiv konditionsträning och fettförbränning. Välj mellan Spinning med Motosumo(där du kan koppla dig till puls klocka) eller Party Spinning!  

 

Zumba
En härlig blandning av danssteg till fartfyllda toner – härlig träningsglädje. Välj mellan Zumba Fitness, Zumba Gold, Zumba Step och Zumba Toning.

 

Yoga
Yoga kan hjälpa dig med att förena och balansera din kropp med ditt sinne. Här blandas inre styrka med balans och avslappning.

Yogalates

I yogalates finns det tre saker som är viktiga: andning, hållning och rörelser. Och det är i den ordningen de är viktiga.

– Ingen prestation. Gör det som känns bra för din kropp. Alla ska jobba utifrån egna förutsättningar.

I yogalates kombineras andningen och positionerna från yogan med den inre muskelstyrkan från pilates.

TILLBAKA

Cirkelträning
Gympa
Mage/Rygg
MRL - mage/rumpa/lår
Multi-cross
Rörlighet
Skivstång
Spinning
Spinning Activio
Step
Zumba
Yoga
bottom of page