FÖR FAMILJEN

TRÄNING FÖR HELA FAMILJEN

Vår vision om att vara en anläggning för alla åldrar och hela familjen börjar ta form i verkligheten. En av de senaste satsningarna som vuxit fram är ett ungdomskort.


Allt fler ungdomar lever ett liv som innebär mycket stillasittande och kanske ofta också felaktig kost och i skolorna drar man ner på idrott.


Vårt bidrag till en bättre folkhälsa är en satsning på ungdomar. Det innebär en kombination av båda träning och handledning. Vi vill bidra med den kunskap som vi byggt upp under lång tid. Att inspirera till en mer aktiv och hälsosammare livsstil.


Träningen i gymmet kommer att ske under kontrollerade former och tider. En växande kropp är mer utsatt och kan ta skada av felaktig träning. En viktig del i ungdomskortet är utbildning. Att tidigt lära sig att träna rätt och säkert.


Ungdomskortet gäller för killar och tjejer mellan 13-16 år. Träning i gymmet får endast ske då bemanning finns. Pass och konditionsparken kan användas fritt, efter utbildning.

 

Då vi är noga med säkerheten kommer både ungdom och målsman bjudas in till ett informationsmöte tillsammans med  en medlemsrådgivare i samband med tecknandet av ungdomskortet och innan träningen kan påbörjas.

Under året kommer vi att utöka vårt familjeutbud så håll koll på vår hemsida med nyheter!

Är du intresserad av ungdomskortet så fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.

KONTAKTA OSS FÖR INTRESSEANMÄLAN!
  • Facebook - Vit Circle
  • White Instagram Icon
i.Form

VÄSTERHANINGE

08-500 288 00

Adresser:

iForm Västerhaninge
Klockargatan 17


 

ÖPPET TIDER:

Alla dagar om året 05.00 - 23:00

 

 

Receptions tid Västerhaninge:

Mån kl. 09.00 -12:00(tel. tid)

Mån -Tor 09.00 -12.00

Mån -Tor 16.00 -19.00

Lördag 10.00 - 12.00

Fre-Sön stängt