BEHANDLINGAR

Massage stärker musklerna och ökar blodcirkulationen vilket ger en bättre balans mellan muskler och skelett. Massage är skönt vid muskelspänningar, knutor, svullnad och allmänt uppmjukande av kroppen. Unna dig själv med en lugn stund och känn hur stressen minskar. Kom in till oss på iForm för en avslappnande stund av massage i Västerhaninge.

Klassisk massage 

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Helkropp    55 min   595 kr
Halvkropp  25 min   395 kr

Hot stone behandling

En otroligt avslappnande djup massage med varma lava stenar. Massagerörelserna med de upphettade stenarna motsvarar sex massagegrepp med bara händerna. I och med värmen i kombination med aromaoljor lyckas man komma längre in i muskeln utan att känna den smärta en annars djupgående behandling kan medföra.

 

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, stressminskande, renande och ger ny kraft och energi!

Hot stone massage  60 min  650 kr

 

 

Akupunktur

Med akupunktur enligt traditionell kinesisk medicin behandlas en stor mängd sjukdomar samt ges förebyggande och friskvårdande behandling. Här behandlar vi främst värk och stelhet i rygg och muskulaturen. Med denna behandling kombinerar vi akupunkturens fördelar med den klassiska massagen.

Akupunktur kombi klassisk 60 min 595 kr

Alternativ medicin

Homeopati är en alternativ behandlingsform som har funnits sedan 1800-talet. Grundare var tyske Samuel Hahnemann. Idag är homeopatin utspridd över hela världen, med stora homeopatiska sjukhus i bl.a. Amerika, England och Tyskland. I England så använder över 30% av veterinärerna sig av homeopati som behandlingsform. 

Man kan behandla de flesta sjukdomar med homeopati. Några exemel är luftvägsproblem (astma, bronkit hosta allergier mm), magproblem (förstoppning diarre magont gaser mm), hudproblem (eksem, torr hy, allergier, akne mm), gynekologiska besvär ( pms, klimakterieproblem, mensproblem mm), urinvägsproblem (inkontinens, nervös blåsa mm), sömnproblem, värk mm.

För mer information eller tidsbokning, kontakta receptionen på telefonnummer: 08 500 288 00 eller maila: info@iformvh.se

  • Facebook - Vit Circle
  • White Instagram Icon
i.Form

VÄSTERHANINGE OCH TUNGELSTA

08-500 288 00

Adresser:

iForm Västerhaninge
Klockargatan 17

iForm Tungelsta
Rosvägen 2 

 

ÖPPET TIDER:

Alla dagar om året 05.00 - 23:00

 

 

Receptions tid Västerhaninge:

Mån kl. 09.00 -12:00(tel. tid) 16:00 -19:00

    Tis -Tor 16.00 -19.00

Fre-Sön stängt

 

Tungelsta Öppet tider:

Alla dagar om året 05:00-23:00 (för medlemmar)

Tisdagar mellan 17:00-19:00 har vi öppethus för

er som är intresserade av medlemskap.