Omdömen om vår klubb

Gör som jag, bli testpilot på Fokus!

Jag hade precis sagt upp mig från jobbet för att gå vidare och leta efter någonting nytt att ta
mig an, då jag såg annonsen i Mitt i Haninge om att få gratis träning på Fokus i Västerhaninge
i tre veckor om man anmälde sig som testpilot! Det lät spännande och kändes nästan som om
att den möjligheten var som gjord för mig, som varken hade pengar att spendera på ett
gymkort eller någonting vettigt att göra om dagarna förutom att söka jobb. Dessutom ville jag
verkligen komma igång ordentligt och börja träna på gym igen efter ett sommaruppehåll då
jag valde att motionera utomhus på egen hand istället!

Läs mer om Emilias resultat efter tre veckor som testpilot


Martina Bergqvist

Iform har lyckats med konsten att skapa med sin ”serviceminded” personal en prestigelös och positiv stämning som gör att alla, både gamla och unga, kan umgås på ett avslappnat och naturligt sätt.
De ljusa, fräscha lokalerna med den öppna planlösningen gör att samvaron ökar och att det blir en hög trivselfaktor, trots att man ”kör sitt egna race”.
Träningsutrustningen är av den senaste modell där man kan analysera sin registrerade träning och tillsammans med personalen, som besitter goda kunskaper, skapar och ändrar man träningsprogram som passar just mig. Det innebär att jag får en god vägledning för att min träning ska bli effektiv. Jag lovar, det har givit resultat i rätt riktning.
Att det anordnas trevliga aktiviteter och festliga evenemang utanför schemat gör också att man får en familjär känsla och att vi ska ha det roligt när vi tränar.
Att under ”samma tak” erbjudas ett brett utbud av att förbättra sin hälsa genom kostrådgivning och sitt välmående genom SPA-behandlingar gör att Iform passar mig ypperligt.
Man vet alltid att man har ett leende på läpparna och ett inre lugn efter varje träningspass och besök hos Iform.

Med vänlig hälsning, Martina Bergqvist


Jessica Andersson hälsar

Iform är en anläggning för alla, barn, ungdomar och vuxna! Att man kan komma dit och bara vara sig själv. Ensam eller tillsammans med en vän och man känner sig alltid lika välkommen. Att känna sig stöttad till 100 % gör att målen inte känns så långt borta trots allt. Underbara instruktörer och ett bra gym! Det skapar en gemenskap med både medlemmar och personal vilket gör att man inte kan låta bli att älska träningen!

 

Med vänlig hälsning

Jessica Andersson


Jonny Deff

Hej !
Jag har tränat på många olika gym genom åren och jag ställer höga krav på ett gym. Iform gym i Västerhaninge uppfyller klart mina krav! Det är ett fräscht gym med bra utrustning, maskiner.
Personalen är socialt begåvade, trevliga och professionella. Ett stort plus är också att gymmet ligger med gångavstånd från mitt hem!
Jag kommer att fortsätta träna på Iform i Västerhaninge många år till!

Bästa hälsningar Jonny Deff.


Hälsning från Emil Tångring

Hej!

Jag tycker att Iform är ett av dom bästa gym som jag har varit på, för där finns Wellness System med nyckel, som man lägger upp olika träningsprogram på.
Det är det bästa som finns; som en egen PT (Personlig Tränare) plus att man ser hur mycketman har lyft under passet och hur långt man har sprungit MM.
Och att personalen i Västerhaninge är så himla trevliga!

Med vänlig hälsning Emil Tångring


Håkan Larsson.

Jag blev medlem hos Er i slutet på April och efter det så har jag i stort sätt ändrat min livsstil och det tackar jag Er för.

Anläggningen ligger mycket bra placerad för min räkning gymet håller hög klass och "PERSONALEN" Ni vill säga är helt underbara, jag menar man får den hjälp man önskar och vill ha kan, komma in och ta en kopp kaffe och umgås med Er e.t.c Det som är riktigt bra det är att det finns bra variation på träning och att ni har barngruppsgymnastik och dans,för barn behöver aktiveras det är för lite lek för barn och ungdomar idag mycket bra av Er.

Slutfas jag kommer att fortsätta att träna hos Er så länge jag orkar.

(PS) Sara jag skall börja att gå på spinningen nu bra va.(DS)

Hälsningar och Kramar. Håkan Larsson.