Medlem

Medlemskap

Vårt mål är att hjälpa alla våra medlemmar att lyckas med sin träning efter sina förutsättningar. Den bästa träningen är regelbunden och varierande. Vi har ett brett utbud av aktiviteter och redskap för att din träning ska bli inspirerande och framgångsrik. Vi hjälper dig att gå igenom innehållet av våra olika abonnemang och priser. Priserna är exempel som baseras på autogiro var 14 dag. Andra betalningsmetoder och debiteringsintervall går också bra.                   

Ungdom      från 113 kr 12-15 år

Studerande   från 178 kr

Vuxen          från  229 kr

Vuxen endast Tungelsta från 178 kr

 

Julkampanj !

Träna fritt resten av året och prisskydda ditt avtal

Gäller tom 31/12 2018

Månadens medlem

Några ord från Jerry själv:

Jag började med min träning för att gå ner i vikt och komma tillbaka till min gamla form som jag hade i min ungdom. Ett stort tack till iForm VH, ett underbart gym med många underbara människor. Ett extra stort tack till David, min personliga tränare, grymt bra jobb från din sida, du har peppat mig och gett mig verktygen till att nå mitt mål. Idag är jag supernöjd med mitt resultat och mår toppen.

Information om personuppgiftshantering

GDPR

iForm Västerhaninge/Tungelsta behandlar personuppgifter i enlighet med EU s nya direktiv GDPR.


iForm är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter är korrekt. Du kan alltid kontakta oss via mail till ekonomi@remove-this.iformvh.se.

Att lämna sina uppgifter hos oss är naturligvis frivilligt men för att vara medlem hos oss behöver vi vissa personuppgifter. som namn, personnummer, adress, email och telefonnummer. Bankkonto information sparas i samband med autogiro. Medlemmars och i vissa fall andra kunders personuppgifter sparas och behandlas för särskilda ändamål som fakturering, köp, rättigheter, information till medlem/kund mm.

De uppgifter vi behandlar är endast de uppgifter som uppgetts vid anmälan, registrering eller köp.


Personuppgiftsbehandlingen som utförs i samband med ditt medlemskap följer gällande lagstiftning. Den är nödvändig för fullgörandet av medlemsvillkor och för att iForm har ett berättigat intresse av att kunna behandla personuppgifterna för nedan angivna ändamål.

Behandling av personuppgifter som är att anse som känsliga, exempelvis hälsa - utförs endast efter nödvändighet, med ditt medgivande och med stöd av lagstiftning. 

iForm behandlar dina personuppgifter med ändamål att upprätthålla en god registervård. Skötsel av medlemsadministration, utskick av medlemsnyheter och relevant marknadsföring. iForm kan också behandla dina personuppgifter för statistiska ändamål. Ditt personnummer registreras då det är viktigt att kunna säkerställa medlemmars identitet. Dina personuppgifter behandlas med nödvändighet i iForms IT-system.Lagringstiden
iForm behandlar dina personuppgifter så länge du är medlem eller kund. Vid uppsägning av medlemskap kan du välja om du vill att vi sparar dig som vilande medlem. I detta fall slipper du betala ny medlemsavgift om du vill bli medlem på nytt. Om du väljer att inte sparas som vilande medlem raderas dina personuppgifter inom 12 månader. iForm fortsätter endast att lagra dem om det följer någon sådan skyldighet av lag.

Dina rättigheter
Du har rätt till insyn i hur dina personuppgifter behandlas. Du kan begära att få tillgång till viss information om behandlingen av uppgifterna. Du har även rätt att begära att få felaktiga personuppgifter ändrade, överflödig behandling begränsad, ogrundad behandling raderad och begära att få personuppgifter flyttade från vårt system till en annan aktör, s.k. Dataportabilitet.

En begäran om något av det nämnda skickas till ekonomi@remove-this.iformvh.se.

Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag. Dock kan ingen säkerhets eller krupteringmetod garantera skydd av information från hackare eller mänskliga misstag.

Genom att du redan godkänt iForms medlemsavtal vid tecknande av ditt träningskort, behöver du inte göra någonting. Vill du inte få någon marknadsföring, kan du när som helst kontakta oss via ekonomi@remove-this.iformvh.se.